استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه دغدغه رفع مشکل آب شرب و نجات زمینهای کشاورزی پس از سیل را داریم گفت: بیمهها در پرداخت خسارت سختگیری نکنند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه دغدغه رفع مشکل آب شرب و نجات زمینهای کشاورزی پس از سیل را داریم گفت: بیمهها در پرداخت خسارت سختگیری نکنند. به گزارش پایگاه خبری جوانان کهگیلویه و بویراحمد” سید علی احمدزاده عصر امروز در نشست با مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، مسئول بیمه
کد خبر : 3088
تاریخ انتشار : شنبه 15 مرداد 1401 - 13:47
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه دغدغه رفع مشکل آب شرب و نجات زمینهای کشاورزی پس از سیل را داریم گفت: بیمهها در پرداخت خسارت سختگیری نکنند.
وی با بیان اینکه سیل خسارت زیادی به بخش کشاورزی و عشایری استان وارد کرده است، عنوان کرد: در برخی مناطق استان مانند نرماب و کَره باغات و زمینهای شالیکاری زیادی براثر سیلاب از بین رفتند و ۷ طرح پرورش ماهی ۱۰۰ درصد خسارت دید.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه به دلیل خسارت به سرابها و کانالهای آب زمینها و باغات کشاورزی در خطر خشک شدن هستند، گفت: ۳ هزار کیسه سیمان توسط کارخانه سیمان مارگون در اختیار شهرستانها قرار گرفت تا با استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی، بسیج و نیروهای جهادی سپاه نسبت به تخلیه کانالهای کشاورزی که با گل و لای پر شده و همچنین سراببندیهایی که آسیب دیدند اقدام شود.
وی با بیان اینکه در این حوزه نیازمند همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هستیم، گفت: همه پولی که در خزانه استان بوده برای کمک به آسیبدیدگان از سیل برداشت کردیم.
احمدزاده با بیان اینکه حتی اعتبارات جاری استان را برای کمک به سیلزدگان جابهجا کردیم، گفت:۴۰ کیلومتر لوله حوزه کشاورزی از اصفهان خریداری شده که تا امشب وارد استان میشود، ضمن اینکه برای ترمیم شبکههای آب شرب مناطقی که در سیل متحمل خسارت شده بودند هم ۴۰ کیلومتر لوله خریداری کردیم و در تلاش برای کاهش مشکلات ناشی از سیل هستیم.
وی با بیان اینکه نیازمند همکاری بیشتر از طرف دستگاههای حمایتی از جمله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) هستیم، گفت: مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در کهگیلویه و بویراحمد ، یکی از مدیران جهادی و پای کار استان است و در حالی که فرماندار هنوز نتوانسته بعد از سیل از سیلاب و کلوار بازدید کند اما ستاد اجرایی به این منطقه رفته که از آنها سپاسگزارم.
احمدزاده با بیان این نکته که علیرغم همه اقدامات ستاد اجرایی، مردم انتظار کمک بیشتری دارند، افزود: به مدیران بالادستی در تهران گزارش دهید که وضعیت استان اسفبار است، کشاورزی از بین رفته و خسارات زیادی به عشایر وارد شده است.
وی خطاب به متولیان بیمههای محصولات کشاورزی گفت: بیمهها بدانند زندگی کشاورزان در سیل از بین رفته بنابراین قول دهند در پرداخت خسارت به آنها سختگیری نکنند و هر کاری از دستشان برمیآید انجام دهند تا کشاورزان به زندگی بازگردند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در پایان از اختصاص ۵۰ میلیارد ریال کمک توسط سازمان برنامه و بودجه به خزانه استان خبر داد و یادآور شد: بیمهها از محل مسئولیتهای اجتماعی کمکهایی را برای استان جذب کنند.
در ادامه شایان نادری مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام از تدارک دیدار استاندار با سرپرست ستاد اجرایی حضرت امام(ره) کشور خبر داد و افزود: ستاد خسارت وارد شده به احشام و خانههای مسکونی را تقبل کرده است.
در پایان این نشست اعضای جلسه به بیان اقدامات خود برای کمک به سیلزدگان پرداختند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰