مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد: بر اساس ماده ۶ تعزیرات حکومتی در دو هفته ۱۴۰ واحد صنفی متخلف پلمپ شدند

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد: بر اساس ماده ۶ تعزیرات حکومتی در دو هفته ۱۴۰ واحد صنفی متخلف پلمپ شدند براتعلی صالحی افزود: یکی از رسالت‌های مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی تامین سلامت جامعه با نطارت بر روند فعالیت کسبه و تامین کنندگان سفره مردم در بخش‌های مختلف است.   به گزارش دفتر رسانه و

کد خبر : 2840
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 مرداد 1401 - 19:47

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد:

بر اساس ماده ۶ تعزیرات حکومتی در دو هفته ۱۴۰ واحد صنفی متخلف پلمپ شدند

براتعلی صالحی افزود: یکی از رسالت‌های مجموعه دانشگاه‌های علوم پزشکی تامین سلامت جامعه با نطارت بر روند فعالیت کسبه و تامین کنندگان سفره مردم در بخش‌های مختلف است.

 

به گزارش دفتر رسانه و پایگاه خبری تحلیلی و اطلاع رسانی جوانان کهگیلویه و بویراحمد”بررسی‌های در شهرستان‌های مختلف نشان می‌دهد به دلیل بی توجهی متولی بهداشت برخی کسبه از جمله نانوایی‌ها، کبابی‌ها، رستوران‌ها، بیرون‌بر‌ها، قصابی‌ها و … نسبت به رعایت مسائل بهداشت بی تفاوت بوده که این مهم در واقع زنگ خطر بازی با سلامت مردم را به صدا درآورده است.

 

ناگفته نماند که بررسی این دفتر رسانه در مرکز استان از واحدهای صنفی در شهرستان‌های مختلف عدم رفع به موقع نواقص بهداشتی در بهداشت فردی، استفاده از تجهیزات نامناسب کار و رعایت نکردن بهداشت محیط برخی از اصناف ذکر شده را تایید می‌کند.

 

یکی از وظایف دانشگاه علوم پزشکی بازدید بهداشتی اماکن عمومی و مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی است که این مهم مورد بی توجهی قرار گرفته است.

 

تخلف بهداشتی کسبه چیست؟

 

یکی از بازرسان تعزیزات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در بازدید از اصناف متاسفانه بسیاری از کسبه از جمله نانوایی‌ها، کبابی‌ها، رستوران‌ها، بیرون‌بر‌ها، قصابی‌ها و … نسبت به رعایت بهداشت فردی و عمومی کم کاری می‌کنند.

 

وی بیان کرد: به طور مثال بسیاری از کسبه کارت سلامت ندارند و برخی از اغذیه فروشی‌ها در رعایت بهداشت خیلی کم کاری می‌کنند تا جایی کباب فروش پیاز خرد شده مانده را در یخچال برای استفاده در روزهای دیگر نگهداری می‌کند.

 

رئیس و معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با وجود پیگیری‌های خبرنگار  از پاسخگو نبودند اما در این زمینه مدیرکل تعزیزات حکومتی نیز با تشریح اقدامات دو هفته‌ای مهر تایید بر این داده خبرنگاران زده است.

 

معاون مرکز بهداشت شهرستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد  گفت: تعداد ۱۹مرکز خدمات جامع سلامت در حوزه شهری و روستایی شهرستان بویراحمد وجود دارد که هشت مرکز خدمات در حوزه شهری و حاشیه شهر از سرابتاوه تا مادوان متشکل از تعداد ۲۲بازرس در قالب یازده تیم بصورت روزانه و مستمر در حوزه‌های تحت پوشش شهری و حاشیه و ۹ تیم در حوزه روستایی بر کار صنوف مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و تأسیسات آب آشامیدنی و بهسازی محیط روستا نظارت و موارد بهداشتی رو رصد می‌کنند.

 

حسن عسکر پور افزود: بازدید از صنوف حساس شامل کبابی ،نانوایی ،رستوران و… به‌صورت ماهیانه و صنوف غیرحساس شامل بسته بندی مواد غذایی از جمله فروشگاه مواد غذایی و … به‌صورت دو ماهی یکبار توسط بازرسان انجام می‌شود.

 

وی عنوان کرد: در صورت تخلف در هر یک از صنوف طبق ماده ۱۳ قانون خوردنی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی با صنوف متخلف برخورد خواهد شد.

 

عسکرپور خاطرنشان کرد: در ابتدا از صنف مورد نظر بازدید و در صورت وجود نواقص بحرانی اخطار ۴۸ساعته صادر و متصدی طرف مدت فوق ضمن غیرفعال نمودن صنف مهلت دارد نسبت به رفع نوافص بهداشتی اقدام نماید در صورت عدم رفع در مهلت ۴۸ساعته در بازدید مجدد بازرس صنف مورد نظر توسط کارشناس بهداشت محیط ستاد پلمب و برای مدت حداقل ۴۸ساعت الی یک هفته پلمب و پرونده صنف متخلف به دادگاه معرفی خواهد شد.

 

وی افزود: برای نواقص غیر بحرانی اخطاریه از صفر تا ۶۰روز باتوجه به نواقصات و مشکلات بهداشتی و به تشخیص بازرس صادر و در مهلت تعیین شده متصدی فرصت دارد نسبت به رفع نواقصات بهداشتی اقدام نمایند پس از اتمام مهلت تعیین شده بازرس مجدد بازدید انجام و در صورت عدم رفع نقص اخطاریه ۴۸ساعته صادر و صنف مورد نظر تعطیل و پرونده متصدی به دادگاه جهت برخورد موارد قانونی ارجاع داده خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: از شهروندان محترم توصیه می‌گردد مواد غذایی رو از فروشگاه‌های معتبر و دارای پرونده بهداشتی و دارای مجوز خرید و در صورت هرگونه نواقص مشکلات را به سامانه ۱۹۰گزارش کنند.

 

پلمپ ۱۵۰ واحد صنفی متخلف در کهگیلویه و بویراحمد

 

براتعلی صالحی مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: بر اساس ماده ۶ تعزیرات حکومتی در دو هفته ۱۴۰ واحد صنفی متخلف پلمپ شدند.

 

وی خواستار تشدید نظارت کارشناسان بهداشت بر بازار شد و افزود: عدم رعایت بهداشت توسط واحدهای صنفی به یک مشکل تبدیل شده است.

 

صالحی با اشاره به اینکه یک نانوایی آرد ۱۵ درصد را با ۱۸ درست مخلوط می‌کرد، ادامه داد: بسیاری از فروشگاه‌ها اقدام به عرضه مواد تاریخ مصرف گذشته می‌کردند.

 

رحمت الله افشار معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفته که تمام فرآورده­‌های آرایشی، بهداشتی و درمانی خارجی باید دارای برچسب اصالت و سلامت کالا به رنگ سفید با حاشیه زرد رنگ باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: مردم می‌توانند مشکلات کیفی یا حوادث ناگوار ناشی از تجهیزات و ملزومات پزشکی را از طریق سایت اداره کل تجهیزات پزشکی www.imed.ir و شکایات خود در حوزه سلامت را در سایت crm190.behdasht.gov.ir گزارش دهند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

https://www.jirna.ir/