دیدار با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار/ پزشکیان: دولت از تمام ظرفیت‌ها برای صیانت از حقوق خبرنگاران بهره می‌گیرد

دیدار با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار: پزشکیان: دولت از تمام ظرفیت‌ها برای صیانت از حقوق خبرنگاران بهره می‌گیرد رئیس‌جمهوری در پیامی با تبریک روز خبرنگار، این مناسبت را فرصتی مغتنم برای ارج نهادن به کوشش خستگی‌ناپذیر پاسداران حقیقت و وجدان‌های بیدار جامعه دانست که با قلم توانا و بیان رسا، نقشی حیاتی در

کد خبر : 31131
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 مرداد 1403 - 10:59

.

پزشکیان: در مراسم‌ تنفیذ و تحلیف به من گفته بودند از مشکلات کشور بگویید.فیلم

.

به گزارش ساسان عزیزی روزنامه نگار سیاسی و اجتماعیمتن پیام رئیس‌جمهوری به شرح زیر است:«بسم الله الرحمن الرحیم” هفدهم مرداد، فرصتی مغتنم برای ارج نهادن به کوشش خستگی‌ناپذیر پاسداران حقیقت و وجدان‌های بیدار جامعه است؛ آنان که با قلم توانا و بیان رسای‌شان، نقشی حیاتی در روشنگری، تنویر افکار عمومی و امیدآفرینی ایفا می‌کنند.فیلم

 

شأن و منزلت والای خبرنگاران از آن روست که در انجام رسالت خطیر خویش و خدمت به مردم و اطلاع‌رسانی صادقانه، همت خود را فداکارانه به کار می‌بندند و تمام توان و استعداد خویش را در طبق اخلاص می‌نهند.فیلم

 

در عصری که سیل خروشان اخبار، مخاطب و جامعه را در تشخیص حقیقت و گزینش راستی‌ها با چالش‌های پیچیده روبرو ساخته و حقیقت در هزارتوی ناراستی‌ها محجوب گشته، این خبرنگاران هستند که با تکیه بر شجاعت و دانش ژرف خود، به اعماق پنهان حقیقت رخنه کرده و رسالت عظیم آگاهی‌بخشی و هشیاری اجتماعی را به منصه ظهور می‌رسانند. بی‌گمان، این مسیر پرفراز و نشیب، کمتر از جهاد در راه حق و حقیقت نیست.عکس

 

جوهره خبرنگاری در همزیستی با مردم و درک عمیق دغدغه‌های آنان نهفته است. خبرنگاران به عنوان دیده‌بانان هوشیار جامعه، پل ارتباطی میان دولت و ملت هستند و شایسته است همواره صدای رسای کسانی باشند که فریادشان کمتر به گوش می‌رسد.

 

اینجانب ضمن تبریک این روز فرخنده به تمامی خبرنگاران گرانقدر میهن عزیزمان، این اطمینان را می‌دهم که دولت چهاردهم با درک عمیق جایگاه رفیع رسانه‌ها و خبرنگاران و بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌ها در جهت صیانت از حقوق ایشان، در راستای ترمیم پیوند دولت و ملت و ایجاد همبستگی ملی، از هیچ کوششی فروگذار نخواهد کرد.

 

با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام عرصه خبر و اطلاع‌رسانی، به‌ویژه شهید محمود صارمی و همرزمانش و تمامی شهدای خبرنگار جبهه مقاومت که در ماه‌های اخیر در راه انجام رسالت انسانی دفاع از حقایق غزه و انعکاس جنایات رژیم صهیونیستی، جان شیرین خود را نثار کردند،

 

حواشی دیدار خبرنگاران با رئیس‌جمهور

 

۱۷ مرداد ۱۴۰۳ نخستین دیدار «مسعود پزشکیان» با اهالی رسانه برخلاف برنامه‌های گذشته و حتی پیش‌بینی‌ها به پرسش و پاسخ نگذشت بلکه دیداری بود رودر رو و نزدیک و از جنس دردِ دل و اشک و لبخند. ۱۵ نفر از اهالی رسانه در حضور رئیس‌جمهور پشت تریبون رفتند و از دغدغه‌ها و مشکلات خبرنگاران گفتند و تلاش کردند زبان گویای همکاران خود باشند

.

پیش از آغاز سخنرانی تعدادی از خبرنگاران و مدیران مسئول رسانه‌های مختلف مکتوب شنیداری دیداری و آنلاین به بیان نظرات خود پرداختند. مجری مراسم پزشکیان را طبیب جمهور خطاب کرد و در ادامه قاری قرآن آیاتی از سوره نون والقلم و ما یسطرون را تلاوت کرد.

 

در کنار پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران پرچم سیاه عزای حسینی به مناسبت ماه صفر افراشته شده بود و ۴ دوربین صداوسیما مراسم را پوشش میدادند که فیلمبردار دوربین شماره ۲، یک بانوی جوان محجبه چادری بود.

 

بخش عمده‌ای از گلایه‌ها و درد دل‌های خبرنگاران با رئیس جمهور از جنس مسائل معیشتی بود که رئیس جمهور با دقت به آنها گوش می‌کرد.

۰

مهمترین گلایه خبرنگاران اما به مسائل معیشتی مربوط بود و نبود امنیت شغلی که پزشکیان نیز در آرامش و نهایت دقت به صحبت‌ها گوش می‌کرد و نکاتی از صحبت‌ها را نیز برای خود یادداشت می‌کرد.

۰
حسین شریعتمداری مدیرمسئول کیهان به عنوان دومین سخنران هم پیروزی پزشکیان و البته روز خبرنگار را تبریک گفت. شریعتمداری که از دعوت غیرمنتظره برای سخنرانی شگفت‌زده شده بود از نسبت رسانه با کنترل افکار عمومی سخن گفت.
۰
مدیرمسئول روزنامه شرق از دیگر سخنرانان این مراسم بود که رئیس‌جمهور خواست که کمک کند مرجعیت رسانه‌ای به رسانه‌های داخلی بازگردد. بعد از رحمانیان؛ محمدصادق پژمان از آخرین خبر پشت تریبون رفت از دغدغه‌های رسانه‌های فعال بر بستر فضای مجازی گفت و تاکید کرد که نگاه کلاسیک به رسانه‌ها نه پاسخگوی نیاز مخاطب است و نه روندهای نوین رسانه‌ای به ما اجازه می‌دهد که در گذشته زیست کنیم.
۰
علیرضا بختیاری از دنیای اقتصاد آمد و صحبت‌های خود را با گلایه آغاز کرد؛ گلایه از صنعتی نشدن رسانه‌ها. وی تصریح کرد: بیش از ۱۴ هزار رسانه داریم اما تعداد معدودی از آنان اثرگذار هستند و دلیل این ناکامی را نیز در عدم توجه به رسانه‌های بخش خصوصی اعلام کرد.
۰
مصطفی کواکبیان دبیرکل حزب مردم سالاری نیز دغدغه‌مند مساله مرجعیت رسانه بود اما این مرجعیت را به رسانه‌های مکتوب منحصر ندانست و با تاکید بر اینکه باید انحصار در راه‌اندازی و اداره رسانه‌های اینترنتی از دستگاه‌های دولتی گرفته شود، گفت: تنها راه جلب اعتماد مردم، آشتی با رسانه‌ها و بازگرداندن مرجعیت به رسانه‌های داخلی است.
۰
از خبرگزاری مهر، محمدمهدی رحمتی سخن گفت و به درستی تاکید کرد که بهتر بود به جای صاحبان رسانه، زمان بیشتری به خبرنگاران داده می‌شد که دردِ دل و مشکلات خود را مطرح کنند اما به رسم ادب چند کلامی را با شما در میان خواهم گذاشت. رحمتی افزود: باید از دعوای رسانه دولتی و خصوصی عبور کنیم و به سمت رسانه با خدمت عمومی حرکت کنیم.
۰
اکبر منتجبی رئیس انجمن صنفی مطبوعات از ثبت بیش از ۱۰۰ پرونده علیه رسانه‌ها گلایه کرد و از رئیس‌جمهور خواست که دستور بازپس گرفتن شکایت‌ها را صادر کند که این درخواست با موافقت رئیس‌جمهور همراه شد و بر این أساس، تمام شکایات نهادهای دولتی از اهالی رسانه به صرف فعالیت رسانه‌ای آنها پس گرفته خواهد شد.
۰
دردِ دل‌های الیاس حضرتی حسن ختام صحبت‌های خبرنگاران بود. مدیرمسئول روزنامه اعتماد رسانه‌ها را متولیان فرهنگ جامعه خواند و از رئیس‌جمهور درخواست کرد که ستون انتقاد از دولت در همه رسانه‌ها تشکیل شود و در پایان هر سال به بهترین و منصفانه‌ترین نقدها جایزه نیز تعلق گیرد تا فضای نقد سازنده در کشور و رسانه‌ها شکل گیرد.
۰
دغدغه ها و گلایه ها زیاد بود و فرصت کم، اما همین هم مغتنم است، خبرنگاری که ۳۶۴ روز سال در پی درد و معیشت مردم می‌دود و زبان گویای آنهاست، حالا یک روز هم رسانه مامنی برای بیان دغدغه های خودش شده است. در نخستین نشست رئیس جمهور با خبرنگاران هم فرصتی مهیا شد تا صریح و شفاف و بدون لکنت از حق خود بگویند و امنیت شغلی.
۰
حال و هوای جلسه به دلیل انتخاب سالن مناسب و کوچکتر، خودمانی‌تر شده و فضای صمیمی‌تری ایجاد کرده بود و دیدار کاملاً دوستانه برگزار شد.
۰
در این مراسم حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان و مهدی رحمانیان مدیر مسئول روزنامه شرق اظهار نظر کردند رحمانیان در این مراسم گفت دکتر پزشکیان یکی از آخرین بخت‌های مردم ایران است؛ وی همچنین نشست به لغو نشست خبری رئیس جمهور منتخب بعد از اتمام انتخابات موضع‌گیری کرد.
۰
بختیاری مدیر مسئول روزنامه دنیای اقتصاد از دیگر سخنرانان این نشست بود که در اظهار نظری با انتقاد از قیمت گذاری دستوری در اقتصاد ایران گفت زیان ۵۷۰ همتی دو خودروساز بزرگ نتیجه قیمت گذاری دستوری در سالهای گذشته است.
۰
محمد مهدی رحمتی مدیرعامل خبرگزاری مهر در سخنان خود موضوع فراموش شدن سخت و زیان آور بودن شغل خبرنگاری از سوی بیمه تامین اجتماعی را مطرح کرد که با استقبال خبرنگاران حاضر در نشست مواجه شد.

۰

پزشکیان: دولت از تمام ظرفیت‌ها برای صیانت از حقوق خبرنگاران بهره می‌گیرد،فیلم

 

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در نشست صمیمی با اصحاب رسانه در سالن اجلاس سران، گفت: دولت‌ چهاردهم به خود اجازه نمی‌دهد در پیش چشمان دیگر کشورها، ایران را نقد کند.فیلم _ فیلم

.

وی در پاسخ به این پرسش که بخش خبری «۲۰:۳۰» را می‌بیند یا خیر، تاکید کرد: اصلأ نمی‌رسم که ۲۰:۳۰ را ببینم. ساعت ۱۰ یا ۱۱ شب به خانه بازمی‌گردم.

 

رئیس‌جمهوری در پاسخ به این پرسش که بخش خبری «۲۰:۳۰» از نشست وی با رسانه‌ها چه موضوعی را مورد توجه قرار دهد، اظهار کرد: دغدغه خبرنگاران را پخش کنید.

.

در پایان مراسم و پس از سخنرانی رئیس‌جمهور تمام خبرنگاران حاضر در مراسم بر روی سن حاضر شدند و با رئیس‌جمهور عکس یادگاری گرفتند و فرصتی شد تا از نزدیک چند کلامی را دکتر پزشکیان گفت‌وگو کنند.عکس
۰

 

چند دقیقه با رئیس‌جمهور؛ دردِ دل اهالی قلم با پزشکیان چه بود؟

چند دقیقه با رئیس‌جمهور؛ دردِ دل اهالی قلم با پزشکیان چه بود؟

 

عکس/ تصویر یادگاری اصحاب رسانه با رئیس جمهور به مناسبت روز خبرنگار

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

https://javanankohgiluyehboyerahmad.ir/