دیدار مدیر حوزه های علمیه کشور با نماینده ولی فقیه استان کهگیلویه و بویراحمد
دیدار مدیر حوزه های علمیه کشور با نماینده ولی فقیه استان کهگیلویه و بویراحمد آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور با آیتالله حسینی نماینده ولی فقیه دیدار و در نشست مسئولان نهادهای فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد شرکت کرد. به گزارش پایگاه خبری جوانان کهگیلویه و بویراحمد”صبح امروز دیدار مسئولان نهادهای
کد خبر : 8600
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 اردیبهشت 1402 - 11:57
دیدار مدیر حوزه های علمیه کشور با نماینده ولی فقیه استان کهگیلویه و بویراحمد
آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور با آیتالله حسینی نماینده ولی فقیه دیدار و در نشست مسئولان نهادهای فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد شرکت کرد.
به گزارش پایگاه خبری جوانان کهگیلویه و بویراحمد”صبح امروز دیدار مسئولان نهادهای حوزوی و فرهنگی استان کهگیلویه و بویراحمدبا حضور آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور برگزار شد.
مبارزه با جنگ ترکیبی دشمن از وظایف طلاب و فعالان حوزه فرهنگ
آیت الله اعرافی در این دیدار با اشاره به اینکه دوران جوانی در این استان حضور داشتم گفت: در سن ۱۸ سالگی برای تبلیغ به این استان آمدم و خاطره خوبی از مردمان این استان دارم.
وی به جنگ ترکیبی دشمن اشاره کرد و ادامه داد: امروزه جنگ ترکیبی که به اوج رسیده است ساده نیست قطعاً خبری است که اینها اینگونه علیه انقلاب جنگ چند لایهای و سنگین راهاندازی کردهاند که مقاومت و ایستادگی با بصیرت ضروری است.
آیت الله اعرافی به نقشههای دشمن علیه امنیت و انقلاب کشور اشاره کرد و گفت: آل سعود و غرب میلیاردها تومان علیه ما هزینه میکنند ما نیز با دستخالی تاثیر فراتر داریم، دشمنانِ قدری داریم اما ما جلوتر هستیم.
لزوم تربیت نیروی مطالبه گر و پاسخگو در حوزه و دانشگاه
وی با تأکید به اینکه حوزه و دانشگاه باید نیرو تربیت کند و پایه حوزه و دانشگاه آموزش پرورش است، افزود: حوزه نهادی است که هم باید مطالبه گر و هم باید پاسخگو باشد و در شرایط امروز جامعه، ما نیز مقصر هستیم.
رئیس حوزههای علمیه سراسر کشور به ابلاغ برخی از برنامه پنجساله به استان اشاره کرد و ادامه داد: طرح امین یکی از طرحهای های مشترک با آموزش و پرورش است که تحول بزرگی برای رشد اخلاقی و معنوی دانش آموزان ایجاد می شود.
کمبود اعتبار مشکل اصلی دستگاههای فرهنگی
حجتالاسلام و المسلمین صفدر پناهی، رئیس حوزههای علمیه استان کهگیلویه و بویراحمد هم در این دیدار کمبود اعتبار را مشکل اصلی دستگاههای فرهنگی دانست و گفت: دستگاههای فرهنگی ما از کمبود اعتبار رنج میبرند.
وی در ادامه از استاندار کهگیلویه و بویراحمد قدردانی کرد و افزود: استاندار محترم کهگیلویه وبویراحمد هر چه از دستشان بر آمده در خصوص اعتبارات عمرانی و فرهنگی برای ما انجام داده اند.
نقش موثر حوزههای علمیه در راستای تولید کار فاخر فرهنگی
مدیرکل صدا و سیمای استان هم در این جلسه با بیان اینکه در حوزه عمرانی اعتبارات خوبی وجود دارد، گفت: اما با وجود این مهم، دغدغه اصلی دستگاههای فرهنگی اعتبار است و برای کارهای فرهنگی با مشکل روبرو هستند.
امیر رئوف افزود: استان کهگیلویه و بویراحمد از نظر جمعیت جزء استانهای کم جمعیت است، اما ظرفیتهای خوبی وجود دارد که هر کدام می تواند بستری برای کارهای فرهنگی فراهم کند.
وی با تأکید بر حضور همیشه در صحنه مردم این استان ادامه داد: مردم این استان نیز همیشه نشان داده اند در همه عرصهها حضور پررنگ دارند و از نظر تعداد شهدای استان به نسبت جمعیت در رتبههای اول کشور قرار داریم.
رئوف به حضور مردم در همه اعیاد نیز اشاره کرد و افزود: میزان استقبال مردم در جشن نیمه شعبان در نوع خودش در کشور کم نظیر بود و توسط شبکههای سراسری نیز به نمایش گذاشته شد.
وی به نقش موثر حوزههای علمیه در راستای تولید کار فاخر فرهنگی تاکید کرد و گفت: از طرفی دشمن دشمنی خودش را دارد و تلاش میکند در عرصه فرهنگی جامعه را دچار مشکل کند، پس مسئولیت حوزههای علمیه در این زمینه زیادتر است.
رئوف به مشکلات دستگاههای فرهنگی برای تولید محصولات فرهنگی درخور جامعه اشاره داشت و گفت: دستگاههای فرهنگی برای کار خالص فرهنگی با مشکل رو به رو هستند و اعتبارات دستگاهها صرف پرداخت حقوقها میشود و در اعتبارات استان نیز برای کارهای فرهنگی اعتبار ویژهای منظور نشده است.
وی به نگاه قرارگاهی برای تولیدات کارهای فاخر فرهنگی اشاره کرد و گفت: اگر با نگاه قرارگاهی به این موضوع پرداخته شود و برای کارهای فرهنگی اعتباراتی در نظر گرفته شود شاهد کارهای خوبی در حوزه فرهنگ خواهیم بود.
یکی از برنامه های معارفی شبکه دنا در کشور فاخر شد؛
رئوف با اشاره به اینکه ۱۶۵ شبکه رادیویی در سطح ملی و فراملی فعالیت میکنند افزود: در شبکه استانی دنا نیز سعی شده برنامههای معرفت افزا در اولویت کاری باشد و دستاورد این امر نیز معرفی یکی از برنامههای معارفی شبکه استانی دنا در سطح کشور به عنوان یک برنامه شاخص و خوب است.
وی ادامه داد: برنامه معارف صدا و سیمای استان کهگیلویه و بویراحمد به عنوان یکی از بهترین برنامههای معارفی در سطح کشور شناخته شده است.
فعالیت فرهنگی و میدانی ۵۵۷ طلبه در استان
رئیس حوزه علمیه خواهران استان هم در این جلسه با بیان اینکه ۵ مدرسه حوزه علمیه خواهران در سطح استان وجود دارد گفت: در این مدارس در مقطع سیکل و دیپلم طلبه پذیریش میشود و در حال حاضر ۵۵۷ نفر دانش آموخته داریم.
حجتالاسلام جعفری با اشاره به آغاز فعالیت میدانی سه گروه مُبلغ ویژه داریم که فعالیت میدانی خوبی را شروع کردهاند افزود: مبلغان این استان در حوزههای فرهنگی، مهارتهای زندگی و فعالیتهای قرآنی تلاش دارند.
وی ادامه داد: ۵۰ نفر از مبلغان امین از طلاب حوزه علمیه خواهران در سطح مدارس در حال فعالیت هستند.
رئیس حوزه علمیه خواهران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: مقام اول را در استخدامهای آموزش و پرورش داریم و حدود ۵۰ درصد از طلاب ما در آموزش و پرورش استخدام شده اند.
آیت الله اعرافی هم خطاب به مدیر حوزههای علمیه خواهران، گفت: طلاب خوب و توانمند را نگه دارید و اجازه ندهید که همه آنها بروند.
حق التدریس طلاب حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است
جعفری مدیر حوزههای علمیه خواهران کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به مشکلات مالی در حوزه فرهنگی اشاره کرد و گفت: با توجه به مشکلاتی که در پرداختها داریم، ضمانتی برای نگهداری از طلاب نداریم و بالاترین رقمی که اساتید حقالتدریس دریافت میکنند، یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در ادامه این نشست به ارتباط مطلوب بین دولت و حوزههای علمیه اشاره کرد و گفت: این ارتباط به دلیل نگاه پدرانه حضرت آیتالله حسینی به وجود آمده است.
توجه ویژه دولت سیزدهم به حوزه های علمیه
سید علی احمدزاده با اشاره به اینکه از زمان استقرار دولت سیزدهم، دولت توجه ویژهای به حوزههای علمیه داشته است افزود: ارتباط بین دولتمردان در سطح استان با حوزههای علمیه برقرار است و از هیچ کمکی به حوزههای علمیه دریغ نمیکنیم.
وی به اعتباراتی که به حوزههای علمیه اختصاص داده شد، اشاره کرد و ادامه داد: در سال ۱۴۰۱، اعتبارات خوبی به حوزههای علمیه اختصاص داده شد و مبالغ زیادی را هم برای کارهای جاری حوزه علمیه در نظر گرفتیم.
تخصیص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه های علمیه، خانه عالم و مصلی ها
معاون عمرانی استانداری هم با اشاره به اینکه در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برای حوزههای علمیه، خانه عالم و مصلیها ۷۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات تملک دارایی و سرمایهای اختصاص یافت گفت: ۵۰ میلیارد تومان از این اعتبارات تخصیص داده شده است.
شهامت افزود: ۶ درصد کل بودجه عمرانی به طرحهای عمرانی فرهنگی اختصاص داده شد.
وی ادامه داد: از محل اعتبارات سفر دور اول رئیس جمهور ۹۸ میلیارد تومان به طرحهای عمرانی – فرهنگی اختصاص داده شد
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰