کمبود اعتبار مانع بازسازی ۶۷۰ هکتار بافت فرسوده در کهگیلویه و بویراحمد شد

کمبود اعتبار مانع بازسازی ۶۷۰ هکتار بافت فرسوده در کهگیلویه و بویراحمد شد     مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: کمبود اعتبار مانع بازسازی ۶۷۰ هکتار بافت فرسوده در شهرستان‌های مختلف این استان در کمترین زمان ممکن است.     به گزارش پایگاه خبری تحلیلی و اطلاع رسانی جوانان کهگیلویه و بویراحمد”شیرمحمد

کد خبر : 9828
تاریخ انتشار : شنبه 27 خرداد 1402 - 22:17

کمبود اعتبار مانع بازسازی ۶۷۰ هکتار بافت فرسوده در کهگیلویه و بویراحمد شد

 

 

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: کمبود اعتبار مانع بازسازی ۶۷۰ هکتار بافت فرسوده در شهرستان‌های مختلف این استان در کمترین زمان ممکن است.

 

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی و اطلاع رسانی جوانان کهگیلویه و بویراحمد”شیرمحمد راستا در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: ۶۷۰ هکتار بافت فرسوده در استان کهگیلویه و بویراحمد نیازمند بارسازی و یا مقاوم سازی بوده که به دلیل کمبود اعتبار و عدم تخصیص به موقع اعتبارات، امکان اجرای پروژه‌های تعریف شده و یا در دستور کار وجود ندارد.

 

وی با تاکید بر اینکه واقعیت امر به دلیل محدودیت منابع اعتباری روند اجرای پروژه‌ها برای خود ما رضایت بخش نیست، عنوان کرد: در دولت سیزدهم نسبت به رفع مشکلات بویژه در استان‌های کمتر برخوردار نگاه ویژه‌ای وجود دارد که البته به دلیل عمق و انباشت محرومیت‌ها امکان رفع در یک بازه زمانی کوتاه وجود ندارد.

 

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد مهمترین مانع بازسازی بافت فرسوده استان در سال گذشته را کمبود اعتبار عنوان کرد و افزود:  افزون بر ۹۵ میلیارد تومان مجموع قراردادها بوده که تاکنون ۴۰ میلیارد تومان به این پروژه‌ها پرداختی داشته‌ایم.

 

راستا با اشاره به اینکه سال گذشته به دلیل کمبود منابع روند اجرایی برخی پروژه‌ها کند شد، بیان کرد: به متقاضیان بازسازی در محدوده بافت فرسوده ۲۰۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت می‌شود که از این میزان ۱۵۰ میلیون تومان بعد از پایان دوره ساخت باید یکجا پرداخت شده و سودی هم ندارد.

 

وی ادامه داد: تخفیف ۵۰ درصدی هزینه پروانه ساخت و احداث یک طبقه تشویقی برای ساخت در محلات بافت‌های فرسوده در نظر گرفته شده است.

 

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که ۷۸۰ هکتار سکونتگاه غیر رسمی در یاسوج و ۳۰۰ هکتار در گچساران، دهدشت و سمغان شناسایی شده است.

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

https://javanankohgiluyehboyerahmad.ir/