فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خبر داد؛ کیش به مناسبت هفته بسیج از ۷۰ برنامه متنوع میزبانی میکند
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج خبر داد؛ کیش به مناسبت هفته بسیج از۷۰ برنامه متنوع میزبانی می کند. فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش ازآغاز ویژه برنامه های گرامی داشت هفته بسیج با اجرای ۷۰ عنوان برنامه در کیش خبر داد و گفت: بسیج از مردم، با مردم و برای مردم است و تمامی تلاشها برای
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش ازآغاز ویژه برنامه های گرامی داشت هفته بسیج با اجرای ۷۰ عنوان برنامه در کیش خبر داد و گفت: بسیج از مردم، با مردم و برای مردم است و تمامی تلاشها برای مردمی سازی برنامهها به کار گرفته شده است.
به گزارش دفتر رسانه و پایگاه خبری تحلیلی و اطلاع رسانی جوانان”سرهنگ محمد میرزاده روز چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در معرفی ویژه برنامه های گرامی داشت هفته بسیج اظهار کرد: ویژه برنامه های هفته بسیج با اعزام ۴۵ دانش آموز دختر مدارس کیش به اردوهای راهیان نور و آشنایی با آرمانها جبهه های نبرد حق علیه باطل در منطقه خوزستان آغاز شد.
وی ادامه داد: برنامه راهیان نور به منظور آشنایی بیشتر نسل جوان با دفاع مقدس و شهدا طراحی و اجرا می شود و این اردوها ادامه خواهد داشت.
نقش موثر ناحیه مقاومت بسیج سپاه کیش در حوزه مسوولیت های اجتماعی
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج کیش با تاکید بر اینکه شعار محوری هفته بسیج در سال جاری، تحت عنوان « بسیج برای مردم و بامردم است» افزود: دیدار با ائمه جمعه کیش، تجدید میثاق با آرمانهای شهدا و غبارروبی مزار شهدای گمنام، معاینه رایگان بیماران، ارائه مشاوره رایگان حقوقی در میز خدمت، تجلیل از فرماندهان ومدیران بسیج، اجرای رزمایش گردان کوثر، همایش ایده پردازی و تولید محتوا و برگزاری مسابقات ورزشی متنوع از مهمترین برنامههای هفته بسیج در کیش است.فیلم
وی با اشاره به برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی بسیجیان در دوم آذر از ضلع شمالی میدان سعدی تا اسکله تفریحی، اذعان کرد: تمامی برنامه ها با هدف مشارکت مردم در این هفته طراحی شده است.
میرزاده در خصوص طرح تحول محلات که در سال های گذشته در کیش اجرا شد توضیح داد: سالهای گذشته این طرح در کیش با محوریت مساجد اجرایی شد که به نظر میرسد رفته رفته کم رنگ شده است؛ با همکاری دفتر امام جمعه کیش به دنبال احیاء مجدد این طرح هستیم.
وی تاکید کرد: طرح تحول محلات با هدف اجرای برنامه های آسیب شناسی و پیشگیری از بروز آسیب ها در محلات با همکاری مردم طرح ریزی و اجرا شد که محوریت اجرای طرح استفاده از ظرفیت و توانمندی افراد هر محله با همکاری مساجد بود.
فرمانده سپاه کیش در ارتباط با حمایت از اقشار مختلف بسیج توسط نهادهای دولتی و خصوصی تصریح کرد: بسیج در دوران دفاع مقدس، دوران سازندگی، دوران کرونا و در همه بحرانهای سخت کشور آماده بوده و به نظام، اسلام و کشور خدمات شایانی انجام داده است.
وی خاطر نشان کرد: سه حوزه مقاومت بسیج برادران، خواهران و دانش آموزی در کیش، بیست و چهار پایگاه محلات و مساجد و ده قشر بسیج شامل جامعه پزشکی، سازندگی، ادارت، اصناف، دانشجویی، رسانه، حوزه، فرهنگیان و حقوقدانان در کیش فعال است.
در تقویم رسمی ایران از ۲۹ آبان تا ۵ آذر هفته بسیج نامگذاری شده است، هفته بسیج فرصتی برای بزرگداشت ایثار و همبستگی مردمی است که برای سربلندی و پیشرفت کشور تلاش کردهاند. این مناسبت یادآور تلاشهای بیوقفه بسیجیان در عرصههای مختلف نظامی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است.
بسیج نماد اتحاد، اراده و اخلاص مسلمانان است که ریشه در ظهور اسلام دارد و در میان ملتهای مسلمان شکوفا شده است که با هدایت هوشمندانه امام خمینی (رحمهالله) و عدالتخواهی میلیونها انسان مؤمن، در عصر حاضر جانی تازه گرفت و به الگویی ماندگار برای ایستادگی و مقاومت تبدیل شد.
بسیج مستضعفین، در ۵ آذر ۱۳۵۸ به فرمان امام خمینی (ره) تأسیس شد. این سازمان با نامهای سازمان بسیج مستضعفین یا نیروی مقاومت بسیج هم شناخته میشود. هدف از تشکیل بسیج، ایجاد توانمندی در میان اقشار مختلف مردم برای دفاع از کشور و کمک به مردم در زمان بحرانهای طبیعی و اجتماعی بود. بسیج از همان ابتدا بهعنوان بازوی مردمی انقلاب، نقش کلیدی در حمایت از اهداف جمهوری اسلامی ایفا کرد و با سازماندهی نیروهای داوطلب، به یکی از مؤثرترین نهادهای مردمی در ایران تبدیل شد.
طبق ماده ۱۳ قانون مقررات استخدامی سپاه، بسیجی به فردی اطلاق میشود که داوطلبانه جهت تحقق ارتش ۲۰ میلیونی تحت پوشش سپاه در میآید. به موجب همین ماده قانونی بسیجیان به سه دسته «بسیج عادی»، «بسیج فعال» و «بسیج ویژه» یا «پاسداران افتخاری» تقسیم میشوند. در جنگ ایران و عراق از بسیجیان بیشتر برای ارسال به صورت داوطلبانه و سازماندهی شده به جبههها استفاده میشد.
سازمان بسیج مستضعفین بهعنوان یکی از نیروهای پنجگانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، وظایف گستردهای از جمله ارائه خدمات اجتماعی، جهاد علمی، اقتصادی و تبیین فرهنگی دارد. امسال، شعار هفته بسیج با عنوان «بسیج، با مردم، برای مردم» تأکید بر نقش مردمی این نهاد در خدمترسانی به اقشار مختلف جامعه دارد.
معاون هماهنگکننده سازمان بسیج مستضعفین، سردار حسین معروفی، اعلام کرده است که فعالیتهای بسیج در هفته جاری با محوریت جهاد تبیین، امیدآفرینی و نشاط اجتماعی برگزار خواهد شد. این اقدامات نشاندهنده رویکرد غیرسیاسی و فراگیر بسیج در حمایت از همه ملت ایران است.
«بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفههای آن بوی بهار وصل و طراوت یقین حدیث عشق میدهد. بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدستههای رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سردادهاند. بسیج میقات پابرهنگان و معراج اندیشه پاک اسلامی است که تربیت یافتگان آن، نام و نشان در گمنامی و بینشانی گرفتهاند. بسیج لشکر مخلص خداست که دفتر تشکل آن را که همه مجاهدان از اولین تا آخرین امضاء نمودهاند. من همواره به خلوص و صفای بسیجیان غبطه میخورم و از خدا میخواهم تا با بسیجیانم محشور گرداند، چرا که در این دنیا افتخارم این است که خود بسیجیام.»
«بسیج یعنی حضور بهترین و بانشاطترین و باایمانترین نیروهای عظیم ملت در میدانهایی که برای منافع ملی، برای اهداف بالا، کشورشان به آنها نیاز دارد، همیشه بهترین و خالص ترین و شرافتمندترین و پرافتخارترین انسانها این خصوصیات را دارند. بسیج در یک کشور، معنایش آن زمرهای است که حاضرند این پرچم افتخار را بر دوش بکشند و برایش سرمایه گذاری کنند.» (از بیانات مقام معظم رهبری در جمع بسیجیان/ ۲۹/۰۷/۱۳۷۹)
مسئول بسیج دانشجویی فارس با اشاره به فرا رسیدن هفته بسیج به تشریح برنامههای دانشگاههای استان بهمناسبت این ایام پرداخت.
عباس توانا امروز، ۳۰ آبان در حاشیه مراسم بزرگداشت سالروز تشکیل بسیج دانشجو و طلبه در شیراز و همچنین اعزام دانشجویان بسیجی دانشگاههای استان فارس به اجتماع «پیشگامان رهایی»، بسیج را نهادی وسیع و پاسخگوی نیازهای اساسی جامعه دانست و افزود: بسیج امروز الگوی آزادیخواهان جهان برای تشکیل و تقویت نیروی مقاومت در سراسر جهان است.
وی بر ضرورت امیدآفرینی در میان جامعه و حفظ انسجام دانشجویان تأکید کرد و افزود: برنامههای بزرگداشت هفته بسیج در سال جاری در سطح دانشگاههای استان با رویکرد متفاوتی برگزار خواهد شد.
توانا از تشکیل ستاد بزرگداشت هفته بسیج در دانشگاههای استان فارس خبر داد و گفت: اکران فیلم در دانشگاهها و خوابگاهها با عنوان «۱۰۰ اکران در ۱۰۰ دانشگاه»، برپایی محافل انس با شهدا در دانشگاهها در جوار قبور مطهر شهدای مدفون در دانشگاههای استان، رویداد توانا ویژه گروههای جهادی دانشجویی، برپایی دوره استانی آموزش خادمالشهدا و تربیت راویان جوان دانشجو، اردوهای جهادی یک روزه با عنوان لبخند ایران و برگزاری رویداد علمی از جمله برنامههای هفته بسیج در دانشگاه های استان فارس هستند.
مسئول بسیج دانشجویی فارس، برگزاری پویش کتابخوانی، مسابقات ورزشی و دوره آموزشی توانمندسازی دبیران انجمنهای هنری، برپایی مسابقات هنری روایت مشق عشق و پادکست روایت بسیج و … را از دیگر برنامههای این ایام در دانشگاههای استان اعلام کرد.
وی در بخش پایانی سخنان خود بر اهمیت توجه و تقویت جبهه مقاومت و به خصوص حمایت از مردم مظلوم غزه و لبنان تأکید کرد و گفت: بهمناسبت هفته بسیج یادواره شهدای دانشجوی هر دانشگاه در دانشگاههای سراسر استان فارس در هفته بسیج برگزار میشود.
سرهنگ پاسدار «سیدمحمد شکوهی» ظهر امروز در نشست خبری که به مناسبت هفته بسیج برگزار شد، با اشاره به اینکه بر اساس آمار ۷۰ درصد عشایر فارس در مراتع استان حضور دارند، اظهار داشت: با توجه به توطئه دشمنان برای ضربه زدن به منافع اقتصادی کشور، عشایر فارس خود یک پدافند غیرعامل محسوب میشوند.
وی به حضور عشایر در امنیت غذایی کشور اشاره کرد و گفت: هر سیاه چادر عشایر یک کارگاه تولیدی است.
شکوهی با اشاره به اینکه ۹۵۰ برنامه در ۳۰ عنوان شاخص در هفته بسیج توسط سپاه عشایر برگزار میشود تصریح کرد: رزمایش تخصصی عشایر با پویش عشایر، جهاد و خدمترسانی به جامعه عشایر خدمات تخصصی مثل دامپزشکی ارائه میشود.
وی با بیان اینکه این پویش در روز چهارم آذرماه با محوریت شهرستان فیروزآباد با حضور مسئولین استانی با واکسیناسیون دام عشایر، ویزیت رایگان عشایر، کلاسهای آموزشی ویژه بیماری مشترک انسان و دام برگزار میشود، ادامه داد: در جامعه عشایری ۱۲ هزار دانشآموز در ۵۰۸ مدرسه داریم که ۲۹۷ مدرسه چادری و ۱۸۷ مدرسه کانکسی، ۶ مدرسه متوسطه اول شبانهروزی و ۸ مدرسه شبانهروزی متوسطه دوم داریم.
فرمانده سپاه عشایر فارس از نشستهای جهاد تبیین، اردوهای راهیان نور دانشآموزان عشایری، اردوهای راهیان پیشرفت، خبر داد و گفت: بیش از ۳ هزار شهید از ۱۵ هزار شهدای استان فارس شهدای جامعه عشایر هستند که برخی در مناطق صعبالعبور دفن هستند که بخصوص در هفته بسیج هم به خانواده شهدا سرکشی میشود و هم قبور مطهر این شهدا غبارروبی و عطر افشانی میشود.
وی با اشاره به اینکه ۱۴ حوزه مقاومت در بسیج عشایری داریم، از برگزاری میز خدمت برای عشایر در حوزههای عشایری در هفته بسیج خبر داد و گفت: دبیرستان عشایر شهید بهشتی در کشور نخبه است و در زمان دفاع مقدس ۹۱۰ رزمنده داشت و در آن ایام دوبار به دلیل اعزام همه دانش آموزان تعطیل شد و این دبیرستان ۹۲ شهید دارد.
به گفته سرهنگ شکوهی، در طول هفته بسیج، بسیجیان عشایر در نماز جمعه و همچنین مراسم میثاق با ولایت با لباس عشایر حضور پیدا میکنند.
برگزاری کارگاههای مهارتآموزی، کلاس ترویج زندگی ایرانی عشایری، پویش ایران همدل، از پیکر برنامههای پیشبینی شده هفته بسیج در سپاه عشایر فارس است که فرمانده این قشر با اشاره به آن، ادامه داد: برگزاری ورزشهای بومی عشایر، محافل انس با قرآن، نشستهای روشنگری، و برگزاری رزمایش آب شرب عشایر، توزیع پنلهای خورشیدی با همکاری ادارهکل امور عشایر فارس، از دیگر برنامههای پیشبینی شده در این هفته است.
احداث ۵۴۶ خانه محروم در فارس به مناسبت هفته بسیج
جانشین فرمانده سپاه فجر فارس با اشاره به برگزاری ۱۰ هزار عنوان برنامه طی هفته بسیج از رزمایش سراسری جهادگران فاطمی و احداث ۵۴۶ خانه محروم در سراسر استان خبر داد.
سردار هاشم جمالی در نشست خبری که به مناسبت هفته بسیج در شیراز برگزار شد، با بیان اینکه شعار هفته بسیج امسال «بسیج با مردم برای مردم» است، گفت: برنامههای متنوعی در نواحی مقاومت در سراسر استان تدارک دیده شده است.
او به تشریح این برنامهها پرداخت و اظهار کرد: اجتماع بزرگ بسیجیان و ارتباط تصویری و تجدید بیعت با فرمانده معظم کل قوا با حضور ۱۵ میلیون بسیجی از سراسر کشور و حدود یک میلیون و ۵۰۰ بسیجی از استان فارس، گلباران قبور شهدا در اول آذرماه، رزمایش جهادگران فاطمیه با ارائه خدمات و توزیع بستههای معیشتی و … از برنامههای هفته بسیج است.
جمالی، برپایی نشست با فرماندهان، پیشکسوتان و نخبگان بسیج، تجلیل از برترینهای بسیجی، رزمایش اقتدار بسیجیان، برگزاری جشنوارههای مختلف فرهنگی و هنری، رزمایش استانی راه نصرالله با اعزام ۵۰ گروه جهادی و سلامت محور به مناطق محروم استان فارس در طول هفته بسیج توسط بسیج جامعه پزشکی، پویش نذر خون، تجلیل از بانوان موفق و کارآفرین و فعالان عرصه اجتماعی زنان، همایش هوش مصنوعی، طرح فرهنگی عفاف و حجاب، رزمایش سراسری جهادگران فاطمی و احداث ۵۴۶ خانه محروم در سراسر استان را از برنامههای محوری هفته بسیج دانست.
او افتتاح و اجرای پروژه آبرسانی آب شرب به ۱۰۵ روستا، آسفالت و بهسازی معابر در مقیاس ۳۳۳ هزار متر مربع در سطح استان، دیدار با نمایندگان ولی فقیه و ائمه جمعه در سراسر فارس، سرکشی از خانواده شهدا، ایثارگران و جانبازان بسیجی، برنامههای میز خدمت توسط تمام نواحی و حوزههای مقاومت بسیج و تجلیل از بسیجیان پیشکسوت و بسیجیان فعال از دیگر برنامههای محوری هفته بسیج دانست که در سراسر استان فارس برگزار میشود.
جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس اظهار کرد: برنامههای متنوع بومی و محلهای در اقشار مختلف جزو برنامههای محوری امسال است که در راستای استمرار برنامههای کنگره ۱۵ هزار شهید استان فارس خواهد بود.
جمالی، عناوین روزهای هفته بسیج را بیان کرد و گفت: سهشنبه ۲۹ آبانماه به نام بسیج معنویت، دلدادگی و انتظار؛ چهارشنبه ۳۰ آبانماه به نام بسیج، انقلابی، فرصتساز و بنبستشکن؛ پنجشنبه اول آذر ماه به نام بسیج مقاومت، جهاد، شهادت و اقتدار ملی؛ جمعه ۲ آذر ماه به نام بسیج امتداد مکتب علوی، فاطمی و حسینی؛ شنبه ۳ آذر ماه به نام بسیج گرهگشا، خدمترسان و امیدآفرین؛ یکشنبه ۴ آذر ماه به نام بسیج جهاد علمی، کارآمدی و خودباوری و دوشنبه ۵ آذر ماه به نام بسیج استحکام درونی، آمادگی همه جانبه و استکبار ستیزی از عناوین روزهای هفته بسیج است.
او در ادامه سخنان خود با بیان اینکه اگر بسیج توسط امام خمینی (ره) در سال ۵۸ تأسیس نشده بود روند انقلاب با مشکلات بسیاری مواجه میشد، افزود: بزرگترین انقلاب مردمی نیازمند بزرگترین ارتش مردمی جهان است و تشکیل بسیج، میراث گرانبهایی برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی است و این میراث گرانقدر در روند انقلاب خود را نشان داد.
جمالی اظهار کرد: امام خمینی (ره) تفکری را در کشور جاری و ساری ساخت که برای حفظ میراث انقلاب لازم و ضروری بود. بسیجیان در ۴ دهه گذشته اقدامات بزرگی برای تثبیت انقلاب انجام دادند و تفکر بسیجی در ۴ گوشه انقلاب حبس نشد و شاهد گسترش این تفکر در اقصینقاط دنیا هستیم.
جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس، اتفاقات بزرگی که در محور مقاومت رقم میخورد را برگرفته از تفکر بسیجی دانست و با بیان اینکه در دهه ۶۰ درگیر یک جنگ نابرابر شدیم و بسیجیان بیشترین نقش را در کنار ارتشیان و سپاهیان داشتند، گفت: بیشترین شهید و جانباز دفاع مقدس از بچههای بسیجی بودند و بعد از جنگ نیز هر کجا نیاز شد بسیجیان قد علم کردند و در موضوعات اجتماعی فعالیت کردند.
او اظهار کرد: سال ۷۳ در بحث ریشهکنی فلج اطفال، یک مجموعه عظیم بسیجی در کنار علوم پزشکی قرار گرفت، در بحث مقابله با کرونا بسیجیان در صف اول بودند و امروز نیز در موضوعات مختلف خصوصاً در راستای محرومیتزدایی در گروههای جهادی فعالیت میکنند.
۳۴عنوان برنامه طی هفته بسیج دربویراحمدبرگزارمی شود
فرمانده سپاه ناحیه بویراحمد گفت: ۳۴ عنوان برنامه طی هفته بسیج در شهرستان بویراحمد برگزار می شود.
سرهنگ حسین انوری صبح سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: هفته بسیج امسال با شعار «بسیج با مردم و برای مردم» نامگذاری شد.
وی بر تبیین این شعار تاکید کرد و گفت: امید است ظرفیت سازی مناسبی برای حمایت از مردم داشته باشیم.
انوری با اشاره به اینکه فلسفه وجودی سپاه و بسیج مثلثی اعتقادی، انقلابی و مردمی را تشکیل داده است، عنوان کرد: یکی از عوامل پیروزی انقلاب اسلامی مردم هستند.
وی بسیج را تکیه گاه و متعلق به مردم دانست و گفت: در طول هفته بسیج ۲۳۸ برنامه با ۳۴ عنوان در شهرستان برگزار میشود.
فرمانده سپاه ناحیه بویراحمد از برگزاری اجتماع دختران حاج قاسم طی عصر سه شنبه خبر داد و اظهار کرد: جوانان دهه نودی و دهه هشتادی به عنوان ترویج دهنده مکتب شهید سلیمانی حضور خواهند داشت.
انوری با اشاره به اجتماع «میقات صالحین» در مصلی امام خمینی (ره) یاسوج، گفت: حضور در نماز جمعه، برگزاری شب شعر و خاطره، تجلیل از مدیران برتر ادارات و اردوی راهیان پیشرفت نیز در برنامهها دیده شد.
انوری افتتاح طرحهای سازندگی و کارگاههای تولیدی را از دیگر برنامههای هفته بسیج دانست و گفت: یکهزار و ۲۰۰ دانش آموز پسر به مناطق عملیاتی اعزام میشوند.
انوری اظهار کرد: اختتامیه مسابقات قرآنی «چلچراغ آیهها» در بویراحمد برگزار خواهد شد که در سطح کشوری نیز موفقیتهای مطلوبی محقق شد.
معاون هماهنگ کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری ۳۰۰ عنوان برنامه در قالب ۸۰۰ برنامه هفته بسیج در حوزههای مختلف خبر داد.
سرهنگ سعید برومند زاده، معاون هماهنگ کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در تشریح برنامههای هفته بسیج گفت: بسیج فرزند انقلاب است و پیشینه و کارکرد بسیج در راستای انقلاب بوده و دستاوردهای بسیج را میتوان در چهار دوره بیان کرد.
برومند زاده افزود: دوره اول ثبات و استقرار نظام است، انقلاب یک نهال نوپایی بود، درگیریها و ناآرامیها و ترورها برای از بین بردن این نهال نوپا بود که با دستور امام(ره) تشکیل بسیج و خاموش شدن فتنهها انقلاب به یک ثبات نسبی رسید.
وی بیان کرد: مرحله دوم بسیج در جنگ و جبهه و پشت جبهه با جمع کردن کمکهای مردمی و تامین امنیت شهرها بود که بسیج نقش موثری داشت.
معاون هماهنگ کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در دولتهای مختلف جریان نفاق و انحراف وجود داشت که بسیج با تشکیل گردانهای مختلف داخلی با ناکامی ها مقابله کرد و در جنگ فرهنگی با تشکیل گردان عاشورا و فرهنگی در این حوزه فعالیت کرد.
سرهنگ برومندزاده گفت: دوران سازندگی چهارمین مرحله ایفاگری نقش بسیج بود و تا امروز این مرحله ادامه داشته است، پروژههای آبرسانی و خدماترسانی به مناطق محروم، در طرح ریشهکنی فلج اطفال و کنترل کرونا بسیج نقش سازندهای داشت.
معاون هماهنگ کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به تشریح برنامههای هفته بسیج از ۲۹ آبان تا پنجم آذرماه با شعار بسیج برای مردم پرداخت وگفت: طی این هفته ۳۰۰ عنوان برنامه با ۸۰۰ برنامه در ۶ حوزه انجام میشود که مرحله اول جهاد فرهنگی و معنوی است که برنامهها و محافل متعددی انس با قرآن به نیابت از شهدا، اجرای سرود و نمایش خیابانی، تولید محتوای دیچتال است.
وی عنوان کرد: حوزه دوم جهاد خدمت است برگزاری ایستگاه سلامت، اعزام تیم به مناطق کم برخوردار استان، ویزیت رایگان در مراکز درمانی بسیج، آزادسازی زندانیان معسر، افتتاح پروژههای عمرانی و محرومیتزدایی است که ۱۲ پروژه آبرسانی مناطق مختلف روستاهای دورافتاده استان، افتتاح کتابخانه زیلایی ، راه روستایی راک ، نیروگاه ۵ هزار کیلوواتی و طرح کارفرمایی یاسوج و سی سخت است.
وی عنوان کرد: حوزه سوم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایت که ۵ هزار دانش آموز به جنوب اعزام میشوند، ضمن اینکه اعزام راویان دفاع مقدس به مدارس، برگزاری یادواره شهدا ، سرکشی از خانواده شهدا و ایثارگران، تجلیل از بسیجیان در عرصه های مختلف از جمله برنامهها در این حوزه است.
سرهنگ برومندزاده تصریح کرد: جهاد تبیین و روشنگری و نشست های مختلفی تشریح اقدامات ۴۵ ساله بسیج از اقدامات صورت گرفته است.
وی بیان کرد: حوزه پنجم حوزه اقتدار بسیج است که همایش بزرگ بسیجیان در ۵ آذرماه برگزار میشود، برگزاری نمایش شکوه و ایثار و تشرف حضوری و غیرحضوری بسیجیان در محضر رهبر معظم انقلاب از دیگر برنامههای در این حوزه است.
معاون هماهنگ کننده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: محور ششم حوزه علمی و خودباوری است و اردوی علمی و راهیان پیشرفت ، مسابقات کتاب کتابخوانی و جشنواره جهادگران علمی را خواهیم داشت.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰